products

100% het zuivere Natuurlijke Kruidenpoeder van Uittrekselskiwi fruit extract powder goosebeery

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BOVLIN
Certificering: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Modelnummer: Veelvoudige specificaties
Min. bestelaantal: 1KG
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: TROMMEL, KARTON
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Kiwi Fruit Extract Powder Rang: Voedselrang
Type: Kruidenuittreksel Deel: Fruit
Verpakking: TROMMEL, KARTON Extractietype: Vloeibaar-stevige Extractie
Verschijning: Groen poeder Houdbaarheid: 2 jaar
Testmethode: UVtlc HPLC Specificatie: 100%
Opslag: Koele Droge Plaats Toepassing: Gezondheidszorgproducten
Steekproef: Beschikbaar
Hoog licht:

Kiwi Fruit Natural Herbal Extracts

,

100% zuiver Kiwi Fruit Extract Powder

,

Goosebeery Kiwi Fruit Extract Powder


Productomschrijving

100% het zuivere Poeder van Kiwi Fruit Extract Powder Chinese Goosebeery

1. Inleiding van Kiwi Fruit Extract Powder

Het kiwifruit is een Chinese specialiteit. Is een inzameling van voeding en behandeling in een fruitschat. Zoet en heerlijk, uniek die aroma, als de „koning van vitamine C wordt bekend“. Het bevat in vet oplosbare glycosidenyuans van triterpeensamenstelling, luteïne, het de voorloper van de kiwiprotease, folic zuur, de vitamine A, de vitamine C, de vitamine B6, pantothenic zuur, zuur van rookchemicalbook, de vitamine B1, de vitamine B2, het calcium, het magnesium, het kalium, het ijzer, het fosfor, enz., en de rijken in nikkel, titanium, vanadium, zirconium, beryllium, indium, yttrium, selenium, lithium en strontium etc. vele soorten zeldzaam elementenelement. Het Kiwifruitfruit haalt een groot die aantal kiwifruitalkaloïde wordt gebruikt om antibacteriële en anti-inflammatory drugs voor te bereiden; Het residuextractie van de kiwihuid van de pectine van uitstekende kwaliteit; De kiwizaden bevatten 25% olie ~ 35%, die voor voedsel en geneeskunde kan worden gebruikt.

 

2. Parameters van Kiwi Powder

Productnaam Kiwi Fruit Extract Powder
Steekproef Beschikbaar
Gebruikt deel Fruit
Verschijning Groen poeder
Plaats van Oorsprong China
Specificatie 100%
Orde kenmerk
Testmethode UV HPLC,

 

 

3. Functies van Kiwi Fruit Extract Powder

1. Anti-oxyderend Effect omdat het uittreksel van het kiwifruit phenolic samenstellingen bevat, die een sterk anti-oxyderend effect hebben.
δ-tocomonoenol, een nieuwe die vitaminee component van Kiwifruit wordt geïsoleerd, heeft een goede het reinigen capaciteit zuurstof vrije basissen en anti-oxyderende activiteit.
2. De studies over hypoglycemic en hypoglycemic gevolgen van kiwifruitsaponienen toonden aan dat zij hypoglycemic, remming van zoete smaak en anti-bederfgevolgen hadden. Tegelijkertijd, was de totale cholesterolinhoud in het serum van hypercholesterolemic muizen duidelijk verminderd, en de inhoud van de high-density lipoproteïnecholesterol in serum werd verhoogd.
3. Hypolipidemic effect Kiwivruchtensap kan inhoud van de serum de totale cholesterol (TC) beduidend verminderen en de cholesterol (hdl-TC) inhoud van het serumhigh-density lipoproteïne in hyperlipidemia muizen verhogen. Kan de mondelinge vloeistof van de kiwisamenstelling lichaamsgewicht, lichaamsvet, serumcholesterol, triglyceride, de cholesterol (ldl-c) niveau van het serumlow-density lipoproteïne en van de het high-density lipoproteïnecholesterol van het verhogings het niveau serum (hdl-c) bij hyperlipidemia ratten beduidend verminderen.
4. Anti-aberratie en anti-veranderingseffect 5.0Gyγ de straling kan het aantal nucleated cellen in muisbeendermerg, de totale hoeveelheid DNA-synthese en eenheidsaantal de beduidend verminderde synthese van cellendna, tarief van de de aberratiecel van chromosoomchemicalbook en tarief het het beduidend verhoogde van de chromosoomaberratie beduidend verlagen. Kiwifruit kan de totale HOEVEELHEID DNA-synthese verhogen met 2-3 keer en het tarief van de chromosoomaberratie door 20% ~ 30% verminderen. Kiwifruit remde beduidend de verhoging van het tarief van de microkerncel tweekernige lymfocyten in randdiebloed van ratten door cyclophosphamide (CP) wordt veroorzaakt, verbeterde beduidend de activiteit van ZODE, verhoogde de inhoud van GSH en verminderde het niveau van MDA. Bovendien werden de activiteiten van totale glutathione transferase (GST) en glucuronic zure transferase van het uridinedifosfaat (UDPGT) in rattenlever duidelijk veroorzaakt.
5. Andere gevolgen hebben het effect van kankerremming, heeft het verse vruchtensap het effect van het blokkeren van de synthese van carcinogene substantienitrosomorpholine. Linolenic zuur kan de transformatie bevorderen en het gebruik van cholesterol, de samenvoeging van plaatjes remmen, direct aan de chemische synthese van het celmembraan deelnemen, regelt de reeks celactiviteiten. Polyphenols hebben strenge, hemostatische, antibacteriële en andere functies. Sommige uittreksels toonden ook anti - HIV, antibacterieel en anti - helicobacter pyloriactiviteiten. Bovendien immune regelgeving, antiviral, anti-oxyderende, antiarteriosclerose, anti-myocardiaal infarct en hersenembolie, anti-myocardiale ischemie, anti-radiation, anti-verandering, tegen kanker en anti-depressie. Preventie en behandeling van oogziekten (cataracten).
Het uittreksel van het kiwifruit kan spanning en moeheid ook elimineren.

 

4. Toepassing van Kiwi Powder

1. Op het nutraceutical die gebied, in soorten de producten van het gezondheidszorgsupplement wordt gemaakt.
2. Op het gezondheidsgebied, als geneeskundeingrediënten wordt gebruikt voor drugs die.

3. Op het kosmetische materiële gebied.

 

5. FAQ van Kiwi Fruit Extract Powder

Q1: Hoe te om de productkwaliteit alvorens een orde te plaatsen te bevestigen?
Antwoord: De steekproeven kunnen kosteloos worden verstrekt, en die wij hebben een inspectierapport door een gebiedend agentschap van de derdeinspectie wordt uitgegeven.
Vraag 2: Wat is uw minimumordehoeveelheid?
A: Voor producten met hoge toegevoegde waarde, begint onze MOQ van 10 gram. Voor andere low-value producten, begint onze minimumordehoeveelheid van 100g en 1kg
Vraag 3: Verstrekt u OEM/ODM?
A: Natuurlijk kunt u. Wij zijn een bedrijf dat de industrie en handel combineert.
Vraag 4: Wanneer het zal geleverd worden?
A: 3-7 werkdagen na betaling. Het zal volgens de hoeveelheid veranderen.
Vraag 5: Te betalen opdracht te geven en?
A: Wij zullen het naar u verzenden. U kunt ook bij directe overboeking, Western Union, borg, Paypal, kredietbrief betalen
Vraag 6: Verleent u de naverkoopdienst?
A: De 24*7-dienst is voor u.

 

6. Vertoning van Kiwi Powder

100% het zuivere Natuurlijke Kruidenpoeder van Uittrekselskiwi fruit extract powder goosebeery 0

 

Contactgegevens
Betty

WhatsApp : +8613653674147