products

Het farmaceutische Natuurlijke Poeder van het Polypeptidek Kruidenuittreksel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Bolin
Modelnummer: BL
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: consultative
Verpakking Details: 1kg per zak
Levertijd: 3-5days
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000KG/week
Gedetailleerde informatie
Vorm: Poeder Rang: Farmaceutische rang AAAAAA
Deel: zaad Kleur: lichtgeel
Ruwe materialv: Het zaadkiem van Momordicacharantia Type: Installatie natuurlijke ingrediënten
levertijd: 3-7 werkdagen na betaling MOQ: 1KG
Betalingstermijn: L/C, T/T, Western Union Paypal Toepassing: farmaceutisch gebied
Hoog licht:

Farmaceutisch Polypeptide K

,

Poeder van het polypeptidek het Kruidenuittreksel

,

Lichtgeel Natuurlijk Polypeptide K


Productomschrijving

Polypeptide-k

 

1. Inleiding

Bitter polypeptide, Engelse gebaseerde Naam van Balsampear-polypeptide, gehaald uit Momordica-charantia een biologisch actieve substantie, een significant hypoglycemic effect, een natuurlijke gezondheidsproducten. De Indische medische wetenschappers vonden dat bitter meloenpolypeptide - P, het effect is sterker dan hypoglycemic agenten „Shen-tolbutamide“; volgens Dr. dat meldde Hannah India een peptide drug uit bittere pompoen voor de behandeling van diabetes, insulineresultaten wordt gehaald het even efficiënt is.

2. Parameters

Productnaam: polypeptide-k

Ontdekker: Hannah

Tijd: 1999

Grondstof: Het zaadkiem van Momordicacharantia

Type: Installatie natuurlijke ingrediënten

3. Functies

(1) lagere bloedsuiker: Het bittere meloenpolypeptide heeft een langdurig effect in het verminderen van bloedsuiker, en het zal geen hypoglycemie veroorzaken; het kan op allerlei diabetespatiënten en zeer riskante groepen diabetes worden toegepast. Het regelt bloedsuiker door het activeren van insuline, insulinereceptoren te activeren, en het efficiënte gebruik van insuline te verbeteren, daardoor bereikend het doel om bloedsuiker overeenkomstig de normale fysiologische en natuurlijke wetten van het menselijke lichaam zonder bijwerkingen uit te drukken.

(2) bevat natuurlijke oligopeptides: natuurlijk bitter pompoenpolypeptide. De bittere pompoen bevat natuurlijke oligopeptides. Natuurlijke kleine peptides kunnen de immuniteit van het lichaam verbeteren en de capaciteit van macrophages bevorderen om tumorcellen te slikken. Het is klinisch efficiënt voor lymphosarcoma en leukemie.

(3) eiwitdegradatie, synthetische oligopeptides: het gebruiken van wild bitter pompoenpoeder, compatibel met de installatieproteïne van uitstekende kwaliteit isoleert, gebruikend de wetenschappelijk geformuleerde proteasen van de samenstellingsaromatische plant om het samenstellingssubstraat te katalyseren om molecuulgewichten te verkrijgen die zich van 500 tot 175, allen uitstrekken die zich van die 2-6 een oligopeptide uitstrekken uit drie aminozuren wordt samengesteld.

(4) rijken in aminozuren: Momordicacharantia bevat 17 soorten aminozuren, waarvan 7 essentiële aminozuren zijn.

(5) Momordica-charantiaglucoside en bitterheidselement: Het polypeptide van Momordicacharantia bevat het bittere van de pompoen glucuron glucoside en bitterheid element dat eetlust kan verhogen, de milt en de eetlust stimuleren.

(6) alkaloïde substantiekinine: Het polypeptide van Momordicacharantia bevat alkaloïde substantiekinine in de originele bittere pompoen, die de gevolgen van diurese en bloedomloop heeft, anti-inflammatory en koortswerend, en opheldering het hart en het verbeteren van het doel.

(7) vitamine C: Het bittere pompoenpolypeptide bevat de vitamine C in de originele bittere pompoen, die koude verhinderen, septikemie, antioxidatie kan verhinderen en immuniteit verbeteren.

(8) trypsineinhibitor: Het polypeptide van Momordicacharantia bevat trypsineinhibitor in originele Momordica-charantia. De trypsineinhibitor kan de protease verbieden door kankercellen wordt afgescheiden en de groei van kwaadaardige tumors verhinderen die.

4. Toepassing

(1) klinische drugs: Het „bittere Pompoenpolypeptide“ verstrekt een veilige en langdurige oplossing voor de regelgeving van de bloedsuiker voor diabetespatiënten en mensen met hoge bloedsuiker, en verlicht een reeks fysieke en geestelijke gevolgen die de mensen aan zich wanneer het gebruiken van drugs brengen om bloedsuiker te regelen. Het probleem van schade. Terwijl effectief lymphosarcoma en leukemie in klinische praktijk. Er zijn ook druggevolgen in andere aspecten.

(2) gezondheidszorgproducten: de bittere die voedzame polypeptiden, bevattend aminozuren door het menselijke lichaam worden gewenst, wordt het vaak gebruikt in gezondheidsproducten.

5. FAQ

Q1: Hoe te om de productkwaliteit alvorens een orde te plaatsen te bevestigen?

A: Kan vrije steekproeven verstrekken, hebben wij een gebiedend derde testend die agentschap door het inspectierapport wordt uitgegeven.

Q2: Wat is uw minimumordehoeveelheid?

A: Voor producten met hoge toegevoegde waarde, begint onze minimumordehoeveelheid van 10g. Voor andere lage waardeproducten, begint onze minimumordehoeveelheid van 100g en 1kg

Q3: Worden OEM/ODM verstrekt?

A: Natuurlijk. Wij zijn de bedrijf integrerende industrie en een handel.

Q4: Wat is de levertijd?

A: 3-7 werkdagen na betaling. Het zal volgens de hoeveelheid veranderen.

Q5: Te betalen opdracht te geven en?

A: Wij zullen het naar u verzenden. (wij kunnen telegrafische overdracht, Western Union, derde partijbeheer, Paypal, de betaling van L goedkeuren/c-)

Q6: Verleent u de naverkoopdienst?

A: is de dienst 24 * 7 voor u.

Het farmaceutische Natuurlijke Poeder van het Polypeptidek Kruidenuittreksel 0

 

Bedrijfsinformatie

exhibition_ 副本 22

 

Onze Certificaten: ORGANISCH, ISO, KOSJER HALA, SGS,

~T [XS_@X [_‚9Q$AB} V5L {H4

Contactgegevens
Alex

Telefoonnummer : +86-13335396209

WhatsApp : +8613653674147