products

EINECS 610-504-8 van de het levensuitbreiding trans Resveratrol-Poeder Gezonde Zorg Resveratrol

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BOVLIN
Certificering: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Modelnummer: BL- het poeder van de sojaboonlecithine
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: TROMMEL, KARTON
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Gedetailleerde informatie
Type: Kruidenuittreksel Vorm: Poeder
Verscheidenheid: Resveratrol Deel: Wortel
Extractietype: Oplosbare Extractie Verpakking: TROMMEL, KARTON
Productnaam: Gezonde Zorg Resveratrol Latijnse Naam: Reynoutriajaponica Houtt.
Verschijning: Wit aan lichtgeel poeder Testmethode: UV HPLC
CAS: 501-36-0 EINECS: 610-504-8
Hoog licht:

Het levensuitbreiding trans Resveratrol-Poeder

,

EINECS 610-504-8 trans Resveratrol-Poeder

,

EINECS 610-504-8 Gezonde Zorg Resveratrol


Productomschrijving

De gezondere en Jongere Gezonde Zorg Resveratrol van Installatie Natuurlijke Uittreksels
1. Inleiding van Gezonde Zorg Resveratrol

Resveratrol, een molecule voor zijn inhoud in wijn wordt gekend die. En denk het het leven kan uitbreiden. Het schijnt efficiënt te zijn in het beschermen van de hart en bloedstroom, en kan een insulinesensibilisator zijn. Het kan de lengte van het leven niet verhogen, maar het kan het leven gezonder maken.

Resveratrol is een voordelige samenstelling in rode wijn, die met het levensuitbreiding en enkele gezondheidsvoordelen van wijn verwant is.

Zoals we allen weten, kan het de levensduur uitbreiden. Maar het heeft geen nieuw en uniek mechanisme om menselijke levensduur te verhogen, hoewel het inderdaad efficiënt in sommige onderzoekdieren is (fruitvliegen). Nochtans, kan het mensen tegen hartkwaal en insulineweerstand beschermen, en kan levensduur door dit mechanisme uitbreiden.

Het veroorzaakt ook vele gunstige gevolgen samen met vele bioflavonoids, zoals het verminderen van het voorkomen van osteoporose, die de productie van vette cellen die (vette vermindering op lange termijn goedkeuren) helpen te beïnvloeden en het regelen van bloeddruk; gewoonlijk verminderend bloeddruk.

 
2. Parameters van Gezonde Zorg Resveratrol
Productnaam Gezonde Zorg Resveratrol
CAS 501-36-0
Verschijning wit aan lichtgeel poeder
EINECS 610-504-8
Alias Onderzoek
Smeltpunt 253 tot 255 ° C
Chemische formule C14H12O3

 

3. Functies van Gezonde Zorg Resveratrol

1.Resveratrol schijnt voordelig aan glucosemetabolisme te zijn. De lagere dosissen worden vereist voor patiënten in slechte metabolische staten (insulineweerstand, diabetes), en de hogere dosissen worden vereist voor patiënten in preclinical ziektestaten; het is goed voor het verhogen van insulinegevoeligheid. De mensen kunnen ondoeltreffend zijn en schijnen om tijdelijke voordelen te hebben. Op het alvleesklier- niveau, kunnen de hoge dosissen (70-400mg/kg) resveratrol de dood van alvleesklier- β-cellen bij ratten verminderen. Men heeft geconstateerd dat het een anti-oxyderend beschermend effect onder laag-dosis (0,04%) voedselinname van diabetesmuizen heeft. Deze interactie met de alvleesklier schijnen om insuline geen afscheiding te beïnvloeden, die kan worden bewezen van studies op lange termijn in makien, waar resveratrol (en de caloriebeperking) allen met betrekking tot de betere controle van de bloedsuiker zijn, niet insulineafscheiding.

2.Adipocytes komen uit mesenchymal cellen, die pluripotent stamcellen zijn die spiercellen (spiercellen) kunnen worden, adipocytes, beencellen (osteoblasts) of chondrocytes (chondrocytes). Het algemene concept hoe resveratrol vet metabolisme beïnvloedt is dat het mesenchymal cellen verhindert vette cellen te worden, daardoor onrechtstreeks ten goede komend aan andere wegen. Daarom zal het (in theorie) onrechtstreeks been aan gezondheid en spiergezondheid voor een lange periode van tijd ten goede komen.

3.In pre-adipocytes-pre (het stadium tussen mesenchymal cellen en adipocytes), resveratrolinterventie kunnen tot een daling van de uitvoerbaarheid van pre-adipocytes-pre leiden en differentiatie verminderen door SIRT1 te verhogen, remmend de transcriptiefactoren PPARγ en CCAAT, die vroegere Adipocytes is onderscheidt in twee die soorten proteïnen voor rijpe adipocytes worden vereist. Dit kan celuitvoerbaarheid verminderen, en wanneer de concentratie 25-50uM is, kan het de accumulatie van lipiden verminderen binnen pre-adipocytes-pre.

4.In kunnen rijpe adipocytes, resveratrol apoptosis (misschien door niet-SIRT1-bemiddeld synergisme en TNF-α-Bemiddelde apoptosis) veroorzaken en verhogen efedrine-veroorzaakte lipolysis, terwijl het verminderen van insuline-veroorzaakte Adipogenesis en het verhoogde begrijpen van de insuline indirecte glucose in vette cellen. In wezen, schijnt resveratrol om voordelen zonder betekenis voor vet metabolisme in volwassen cellen te hebben en pre-adipocytes-pre. Deze mechanismen wijzen erop dat resveratrol een goede anti-zwaarlijvigheidsagent kan zijn op lange termijn, maar de bovengenoemde mechanismen kunnen waarschijnlijk niet vet verlies in een korte periode veroorzaken.

5.In de lever, resveratrol schijnen kanker door anti-proliferatie van hepatocellular carcinoom kunnen verhinderen in vitro, en wegens deze beschermende gevolgen, wordt resveratrol momenteel bestudeerd voor de preventie van de levermetastase.

 
4. Toepassing van Gezonde Zorg Resveratrol
1. Additieven voor levensmiddelen
2. De drankindustrie
3. De cateringsindustrie
4. De industrie van gezondheidszorgproducten
5. De medische industrie
 
5. FAQ van Gezonde Zorg Resveratrol
Q: Bent u handelsmaatschappij of fabrikant?

A: Wij zijn fabriek.

Q: Hoe lang is uw levertijd?

A: Over het algemeen is het 5-7 dagen als de goederen in voorraad zijn. of het is 7-15 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens hoeveelheid.

Q: Verstrekt u steekproeven? is het extra vrij of?

A: Ja, konden wij de steekproef voor vrije last aanbieden maar betalen niet de kosten van vracht.

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: Payment=1000USD<>, 30% T/T vooraf, saldo vóór verzending.
Als u een andere vraag hebt, pls voel vrij om ons te contacteren zoals hieronder;

 

6. Vertoning van Gezonde Zorg Resveratrol

EINECS 610-504-8 van de het levensuitbreiding trans Resveratrol-Poeder Gezonde Zorg Resveratrol 0

Contactgegevens
Betty

WhatsApp : +8613653674147