products

Het desodoriseren van 98%-Chlorofyl Dieetsupplement voor het Gezonde Leven

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BOVLIN
Certificering: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Modelnummer: Natrium BL-Chlorophyllin
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: TROMMEL, KARTON
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Gedetailleerde informatie
Type: Chlorofylpoeder Vorm: Poeder
Extractietype: Oplosbare Extractie Specificatie: 98%
Verschijning: Donkergroen poeder Oplosbaar in water: in water oplosbaar
MOQ: 1kg Oorsprong: Shaanxi, China
Naam: Chlorofyl voor Verkoop Houdbaarheid: 2 jaar
Hoog licht:

98% chlorofyl dieetsupplement

,

desodoriserend chlorofyl dieetsupplement

,

98% chlorofyl in voedsel


Productomschrijving

Heet Verkopend Gezond het Poederchlorofyl van het het Levens98% Chlorofyl voor Verkoop
1. Inleiding van Chlorofyl voor Verkoop

Het chlorofyl is een groene gegeven pigmentinstallatie. De installaties gebruiken chlorofyl en zonlicht om voeding te krijgen.
Één van de belangrijkste methode om chlorofyl in het dieet toe te voegen moet groene groenten zoals spinazie en luzerne eten. Bijzonder rijk aan chlorofylinhoud van tarwe kan het stro in de vorm van poeder, sap of capsules online worden gekocht.
Één populaire methode is chlorofylsupplementen in het dieet te nemen. Deze geneesmiddelen komen in de vorm van dalingen, pillen of capsules. Allerlei chlorofylsupplementen kunnen online worden gekocht.
De meeste chlorofylsupplementen bevatten chlorofyl. Het chlorofyl is in water oplosbare derivaten van natuurlijk chlorofyl, gemakkelijker geabsorbeerd dan andere vormen van chlorofyl.

 
2. Parameters van Chlorofyl voor Verkoop

Productnaam

Chlorofyl voor Verkoop

Verschijning

Donkergroen poeder

In water oplosbaar

In water oplosbaar

Oorsprong

Shaanxi, China

Specificatie

98%

MOQ

1 kg

Houdbaarheid

2 jaar

 

3. Functies van Chlorofyl voor Verkoop

1. Het kan bloed voeden en metabolisme verbeteren

Het chlorofyl is een zeldzaam voedingsmiddel. Het wordt genoemd „groen bloed“ door de medische gemeenschap. Zijn moleculaire structuur is zeer gelijkaardig aan de moleculaire structuur van hemoglobine in het menselijke lichaam. Wanneer dit groene bloed het menselijke lichaam ingaat, zullen de magnesiumionen in de molecule Ijzerionen worden vervangen en worden vers bloed in het menselijke lichaam zijn. Daarom het drinken zal het chlorofyl van grote hulp aan zwangere vrouwen en patiënten met de bloedarmoede van de ijzerdeficiëntie zijn. Het chlorofyl kan niet alleen normale rode bloedcellen verhogen en bloedarmoede behandelen, maar ook het zuurstofgehalte van het bloed van het lichaam verhogen, het tarief van celmetabolisme in het lichaam versnellen, en het reinigingsproces in het lichaam versnellen. De verhoogde celuitvoerbaarheid zal natuurlijk het menselijke immuunsysteem versterken, de capaciteit verhogen om zich tegen ziekten te verzetten en self-healing, en het effect van schoonheid te bereiken.

2. Het heeft anti-inflammatory en anti-zweergevolgen

Het chlorofyl is gebruikt om het gekronkelde helen te versnellen en bloed-stijgende functie in de laatste eeuw te bevorderen. In Wereldoorlog II, waren het militaire gebruikte chlorofyl van de V.S. en anti-inflammatory drugs tegelijkertijd, en het effect zeer bevredigend. De moderne geneeskunde heeft geconstateerd dat het chlorofyl korrelingsregeneratie in zweerwonden kan bevorderen en het gekronkelde helen, vooral voor maagzweren versnellen die moeilijk zijn lange tijd te helen. Het effect is nog beter dan traditionele anti-zweer maaggeneesmiddelen. De voldoende chlorofylaanvulling kan zich de maagmuur beschermen en tegen pepsine verzetten, en heeft een goed hulp dieeteffect op chronische gastritis.

3, hebben een het desodoriseren effect

Een andere functie van chlorofyl is te desodoriseren. Het chlorofyl heeft te voet een goede die het desodoriseren effect geur, underarm geur, en slechte adem door indigestie wordt veroorzaakt. Het mechanisme van actie is dat het chlorofyl de productie van sulfide tijdens metabolisme kan remmen. Momenteel, wordt het chlorofyl wijd gebruikt in kauwgom om het effect te verbeteren van het elimineren van slechte adem.

4, anti-cholesteroleffect

De trombose is de beklaagde van herseninfarct en myocardiaal infarct. Het chlorofyl kan het niveau van de serumcholesterol beduidend verminderen en een rol spelen in het verhinderen van trombose.

5, effect tegen kanker

Het chlorofyl bevat ingrediënten tegen kanker en heeft een goed effect tegen kanker. Sommige zuurstof vrije basissen niet alleen beschadigen ook cellen, maar zijn de beklaagden van het verouderen en tumors. Het chlorofyl kan zich het lichaam beschermen tegen sommige schadelijke superoxide vrije die basissen tijdens menselijk metabolisme worden vrijgegeven, beschadigde cellen herstellen, en tegen de giftigheid van carcinogenen verzetten.

6, passen het de zuur-basissaldo aan van het lichaam, aanpassen de concentratie van de bloedsuiker

Het chlorofyl bevat heel wat mineralen en alkalische substanties, die het lichaam kunnen helpen het zuur-basissaldo in het lichaam aanpassen. Bovendien bevat het ook een in water oplosbare substantie (gms-1) die dezelfde bloedsuiker heeft die effect verminderen zoals insuline.

 

4. Toepassing van Chlorofyl voor Verkoop

Hoofdzakelijk gebruikt in diverse additieven voor levensmiddelen, medische uitrustingen en gezondheidsproducten, enz.

 

5. FAQ van Chlorofyl voor Verkoop

Q1: Hoe te om de productkwaliteit alvorens een orde te plaatsen te bevestigen?

A: Kan vrije steekproeven verstrekken, hebben wij een gebiedend derde testend die agentschap door het inspectierapport wordt uitgegeven.

Q2: Wat is uw minimumordehoeveelheid?

A: Voor producten met hoge toegevoegde waarde, begint onze minimumordehoeveelheid van 10g. Voor andere lage waardeproducten, begint onze minimumordehoeveelheid van 100g en 1kg

Q3: Worden OEM/ODM verstrekt?

A: Natuurlijk. Wij zijn de bedrijf integrerende industrie en een handel.

Q4: Wat is de levertijd?

A: 3-7 werkdagen na betaling. Het zal volgens de hoeveelheid veranderen.

Q5: Te betalen opdracht te geven en?

A: Wij zullen het naar u verzenden. U kunt ook tot door telegrafische overdracht, Western Union, derde partijbeheer, Paypal, de betaling van L opdracht geven/c-.

Q6: Verleent u de naverkoopdienst?

A: is de dienst 24 * 7 voor u.

 

6. Vertoning van Chlorofyl voor Verkoop

Het desodoriseren van 98%-Chlorofyl Dieetsupplement voor het Gezonde Leven 0

 

 

Contactgegevens
Betty

WhatsApp : +8613653674147