products

De Chitosanpoeder van CAS 9012-76-4 van de cholesterolcontrole In water oplosbaar Carboxymethyl

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BOLIN
Certificering: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Modelnummer: BL-Chitosan poeder
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: TROMMEL, KARTON
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Gedetailleerde informatie
CAS No.: 9012-76-4 Andere namen: Deacetylchitin
MF: (C6H11NO4) n EINECS Nr.: 222-311-2
MOQ: 1kg Voorraad: In Voorraad
Specificatie: 85% 90% 95% Testmethode: HPLC
Kleur: Wit poeder CAS No: 9012-76-4
Rang: Voedselrang, Geneeskunderang deeltjesgrootte: 100% gaan netwerk 80 over
Hoog licht:

Carboxymethyl Chitosan van CAS 9012-76-4

,

In water oplosbare Carboxymethyl Chitosan

,

In water oplosbaar Chitosanpoeder


Productomschrijving

De In water oplosbare Chitosan van de fabrieksprijs/carboxymethyl het poedergebruik van de Chitosanchitosan

1. Inleiding van Chitosanpoeder

Het chito-oligosaccharides hebben duidelijke het bevochtigen gevolgen, activeren lichaamscellen, verhinderen huidruwheid en het verouderen, remmen de groei van schadelijke bacteriën op de huidoppervlakte, verbieden bacteriën, verzetten zich huid tegen ziekten en absorberen ultraviolet licht, en kunnen in het bevochtigen, anti-rimpel, zonnescherm en andere producten van de huidzorg worden gebruikt. Chitosanoligosaccharide heeft ook de capaciteit om de film-forming doordringbaarheid van de haaroppervlakte te handhaven, vochtig en gemakkelijk te kammen, en kan in haarverzorgingproducten, antistatisch, anti-stof, anti-jeukt en anti-hoofdroos worden gebruikt.

2. Parameters van Chitosanpoeder

  
Productnaam

Chitosan

Leverancier Bolin
Synoniemen chitinechitosan
Gebruikt deel Shell
Specfication 85%. 90%. 95%.
Verschijning Wit poeder
CAS No. 9012-76-4
Moleculaire Formule (C6H11NO4) n
Geur Kenmerk
Rang Voedselrang, Industriële Rang, Farmaceutische Rang, Comestic-Rang

 


3. Functies van Chitosanpoeder

 1. Controlecholesterol

Één van de grootste problemen van menselijke gezondheden is cholesterol, die vele ernstige ziekten veroorzaakt. De Chitosan vermindert cholesterol door twee mechanismen. Men moet de absorptie van vet verhinderen, en andere moet cholesterol in het bloed afscheiden. Eerst, remt de Chitosan de activiteit van lipasen die met vette absorptie helpen. De lipase splitst vet voor het te absorberen lichaam op. Andere is de afscheiding van cholic zuur. Zodra het cholic zuur wordt afgescheiden, wordt de cholesterol in het bloed gebruikt om cholic zuur te maken. Deze twee mechanismen maken tot Chitosan een sterke cholesterolaaseter. De Chitosan is een natuurlijk materiaal met sterke anionabsorptie en is geschikt om cholesterol zonder om het even welk te verminderen bijwerkingen.

2. Remming van bacteriële activiteit

De Chitosan lost gemakkelijk in zwakke zure oplosmiddelen op, vooral omdat de oplossing aminogroepen (NH2+) bevat die bacteriën door aan negatieve elektronen te binden verbieden. De Chitosan is wijd gebruikt op het gebied van geneeskunde, textiel en voedsel toe te schrijven aan zijn antibacteriële activiteit.

 

4. Toepassing van Chitosanpoeder

1. Preventie en controle van hypertensie

Één van de invloedrijkste factoren in hoge bloeddruk is chlorideion (Cl -). Het wordt gewoonlijk verbruikt door zout. Vele mensen overconsuming zout sinds 2010.ACE: Angiotensin die Enzym (ACE) omzetten produceert Angiotensin II, een vasoconstrictor materiaal dat door chlorideionen wordt aangedreven. De polymeerchitosan handelt als dieetvezel en niet in de darm geabsorbeerd. De Chitosan scheidt chlorideionen door de adsorptie tussen zijn chlorideionen en ammoniakionen af. Aldus, vermindert de Chitosan angiotensin II.It kan helpen hoge bloeddruk, vooral in mensen verhinderen die teveel zout eten.

2, Adsorptie en afscheiding van zware metalen

Één van de opmerkelijke eigenschappen van Chitosan is zijn adsorptiecapaciteit. Vele laag - de molecuulgewichtmaterialen, zoals metaalionen, cholesterol, triglyceride, cholic zuur en organisch kwik, kunnen door Chitosan worden geadsorbeerd. In het bijzonder, kan de Chitosan niet alleen magnesium en kalium, maar ook zink, calcium, kwik en uranium adsorberen. De adsorptieactiviteit van Chitosan kan een rol selectief spelen. Deze metaalionen zijn schadelijk in hoge concentraties in het menselijke lichaam. Bijvoorbeeld, kunnen de hoge niveaus van koperionen (Cu2+) in het bloed tot kopervergiftiging en zelfs kanker leiden. De Chitosan is bewezen om een efficiënt chelating middel te zijn. De adsorptiecapaciteit van Chitosan hangt af op zijn graad van deacetylation. Hoger de graad van deacetylation, sterker de adsorptiecapaciteit.

 

5. FAQ van Chitosanpoeder

Q1: Hoe te om de productkwaliteit alvorens een orde te plaatsen te bevestigen?
Antwoord: De steekproeven kunnen kosteloos worden verstrekt, en die wij hebben een inspectierapport door een gebiedend agentschap van de derdeinspectie wordt uitgegeven.
Vraag 2: Wat is uw minimumordehoeveelheid?
A: Voor producten met hoge toegevoegde waarde, begint onze MOQ van 10 gram. Voor andere low-value producten, begint onze minimumordehoeveelheid van 100g en 1kg
Vraag 3: Verstrekt u OEM/ODM?
A: Natuurlijk kunt u. Wij zijn een bedrijf dat de industrie en handel combineert.
Vraag 4: Wanneer het zal geleverd worden?
A: 3-7 werkdagen na betaling. Het zal volgens de hoeveelheid veranderen.
Vraag 5: Te betalen opdracht te geven en?
A: Wij zullen het naar u verzenden. U kunt ook bij directe overboeking, Western Union, borg, Paypal, kredietbrief betalen
Vraag 6: Verleent u de naverkoopdienst?
A: De 24*7-dienst is voor u.

 

6. Vertoning van Chitosanpoeder

De Chitosanpoeder van CAS 9012-76-4 van de cholesterolcontrole In water oplosbaar Carboxymethyl 0

Contactgegevens
Betty

WhatsApp : +8613653674147