products

Curcumin 10% Natuurlijke Kruidenuittreksels

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: BOVLIN
Certificering: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Modelnummer: BL- zuiver Curcumin Poeder
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: TROMMEL, KARTON
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Gedetailleerde informatie
Type: Het Uittreksel van de kurkumawortel Vorm: Poeder
Deel: Wortel Extractietype: Oplosbare Extractie
Verpakking: TROMMEL, KARTON Rang: Geneesmiddel, Voedselrang
Productnaam: Curcumin Poeder 10% Latijnse Naam: Curcumalonga L.
Gebruikt deel: Kurkumawortel Verschijning: Oranjegeel poeder
Actief Ingrediënt: Curcumin Specificatie: 10%
Hoog licht:

Curcumin 10% Natuurlijke Kruidenuittreksels

,

De Natuurlijke Kruidenuittreksels van BOVLIN

,

10% zuiver Curcumin Poeder


Productomschrijving

Bulk In water oplosbaar Zuiver Curcumin van de Groothandelsprijs Grondstof Poeder

1. Inleiding van Zuiver Curcumin Poeder

Curcumin werd eerst geïsoleerd in 1870 van de eerste kurkuma Curcumalonga L. uit een low-molecular gewichtspolyphenols in 1910 zijn methaan van chemische structuur nader toegelicht die BIB feruloyl, door studies over hun fysiologisch wordt gevolgd, is farmacologische gevolgen Significante vooruitgang geboekt. Met het diepgaande onderzoek naar curcumin is gevonden om een brede waaier van farmacologische activiteit van anti-inflammatory, antioxidatie, vermindering van lipiden, anti-viral, tegen infecties, anti-tumor, antistollingsmiddel, anti-leverbindweefselvermeerdering en atherosclerose, enz., en lage giftigheid, kleine bijwerkingen te hebben. Curcumin is momenteel één van de groot-verkoopt van de wereld natuurvoedingkleuring, is de Wereldgezondheidsorganisatie en de V.S. Food and Drug Administration en de multinationale die additieven voor levensmiddelen voor gebruik worden toegelaten.

 

2. Parameters van Zuiver Curcumin Poeder

Productnaam:
Zuiver Curcumin Poeder
Latijnse Naam:
Kurkumalonga L.
Gebruikt deel:
Kurkumawortel

 

Verschijning:
Oranjegeel Fijn Poeder
Actief Ingrediënt:
Curcumin
Specificatie:
 
In water oplosbare Curcumin 10%, 20%, Curcumin 95%, 98%
CAS No.:
458-37-7
EINECS Nr.:
207-280-5
Moleculaire Formule:
C21H20O6
Molecuulgewicht:
368.39

 

3. Functies van Zuiver Curcumin Poeder
De kurkuma is een algemeen gebruikte geneeskunde, en zijn hoofd biologisch actieve ingrediënten zijn curcumin en vluchtige olie. De eerstgenoemde heeft de gevolgen van het verminderen van bloedlipiden, antistolling, antioxidatie, choleretics, en tegen kanker; terwijl de laatstgenoemde hoofdzakelijk anti-inflammatory heeft, antibacteriële en antitussive gevolgen. Curcumins oefent hun gevolgen tegen kanker door het veroorzaken van differentiatie van kwaadaardige tumorcellen, apoptosis van de tumorcel te veroorzaken en de tumorgroei te remmen in diverse stadia uit, en heeft een brede waaier van klinische toepassingen.
1. Tegen kanker
Curcumin is installatiepolyphenol uit kurkuma wordt gehaald, en het is ook het belangrijkste actieve ingrediënt voor kurkuma om zijn farmacologische gevolgen uit te oefenen dat. De recente studies zijn niet alleen de traditionele gevolgen van kurkuma, gebleken maar ook sommige nieuwe farmacologische gevolgen, zoals anti-inflammatory, anti-oxyderend, het reinigen zuurstof vrije basissen, anti-menselijk immunodeficiency virus geopenbaard, die lever en nier beschermen, kunnen de anti-bindweefselvermeerdering en de gevolgen Tegen kanker tegen kanker op zijn remming van de activering en de uitdrukking van transcriptiefactoren zoals kern factor-κB en activator eiwit-1 worden betrekking gehad, en er zijn geen duidelijke bijwerkingen.
2. Alzheimer
De proeven op dieren in Duke University in de Verenigde Staten tonen aan dat curcumin in kerrie niet alleen amyloid in de hersenen van experimentele muizen kan ontbinden, maar ook de productie van deze proteïne verhinderen. De onderzoekers wezen erop dat de regelmatige consumptie van kerrie gelijkaardige gevolgen voor mensen kan ook veroorzaken, daardoor helpend om Alzheimer te verhinderen.
Vele studies hebben bewezen dat een grote accumulatie van amyloid in de hersenen één van de belangrijkste oorzaken van de ziekte van Alzheimer is. De vorige studies hebben aangetoond dat curcumin, een belangrijkste grondstof in kerrie, de celschade van de hersenenzenuw kan verhinderen en de celfunctie van de hersenenzenuw verbeteren.
Volgens de media van de V.S. rapporten, hebben de onderzoekers in Duke University in de Verenigde Staten genetisch experimentele muizen gewijzigd om vele amyloid proteïnen te maken in hun hersenen verschijnen. De onderzoekers voorzagen toen deze experimentele muizen van curcumin-rijk voedsel en vonden dat amyloid in de hersenen van de experimentele muizen werd opgesplitst. Het zelfde dieet kan amyloid in de volwassen hersenen van de experimentele muizen ook verhinderen.
3. Anti-inflammatory
De ontsteking is een complex proces dat door celbesmetting en/of weefselschade worden teweeggebracht, en een reeks kettingreacties die uiteindelijk tot de snelle ontwikkeling van bepaalde chronische ziekten leiden. Gezien de ontsteking een belangrijke rol in de meeste chronische ziekten speelt, zijn anti-inflammatory drugs nodig om het te verhinderen. Hoewel sommige verschillende steroidal en niet steroidal anti-inflammatory drugs zoals semicoxib, aspirin, ibuprofen, butyl benzeen, enz. kunnen worden gebruikt om ontstekingsziekten te behandelen, hebben de meesten van hen bijwerkingen. De studies hebben geconstateerd dat de anti-inflammatory activiteit van curcumin vergelijkbaar met steroidal drugs en niet steroidal drugs, zoals indomethacin en phenylbutazone is, en in de meeste gevallen veilig is.

 

4. Toepassing van Zuiver Curcumin Poeder

1. Additieven voor levensmiddelen
2. Chemische indicator
3. Medisch gebied

 
5. FAQ van Zuiver Curcumin Poeder
Q1: Hoe te om de productkwaliteit alvorens een orde te plaatsen te bevestigen?
Antwoord: De steekproeven kunnen kosteloos worden verstrekt, en die wij hebben een inspectierapport door een gebiedend agentschap van de derdeinspectie wordt uitgegeven.
Vraag 2: Wat is uw minimumordehoeveelheid?
A: Voor producten met hoge toegevoegde waarde, begint onze MOQ van 10 gram. Voor andere low-value producten, begint onze minimumordehoeveelheid van 100g en 1kg
Vraag 3: Verstrekt u OEM/ODM?
A: Natuurlijk kunt u. Wij zijn een bedrijf dat de industrie en handel combineert.
Vraag 4: Wanneer het zal geleverd worden?
A: 3-7 werkdagen na betaling. Het zal volgens de hoeveelheid veranderen.
Vraag 5: Te betalen opdracht te geven en?
A: Wij zullen het naar u verzenden. U kunt ook bij directe overboeking, Western Union, borg, Paypal, kredietbrief betalen
Vraag 6: Verleent u de naverkoopdienst?
A: De 24*7-dienst is voor u.
 

6. Vertoning van Zuiver Curcumin Poeder

Curcumin 10% Natuurlijke Kruidenuittreksels 1

Contactgegevens
Betty

WhatsApp : +8613653674147