aboutus

Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd

Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Bolin
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfinleiding

De Biotechnologieco. van Shaanxibolin, Ltd is een nationale high-tech onderneming die integrerend het onderzoek, ontwikkeling, productie, de verkoop en het exportartikel van installatie halen. Ons bedrijf is geëngageerd aan het verstrekken van de grondstoffen van het installatieuittreksel voor de globale industrie van gezondheidszorgproducten, de functionele voedselindustrie, de farmaceutische schoonheidsmiddelenindustrie, de industrie van het pesticidevoer, enz.

Vanaf 2020, de Biotechnologieco. van Shaanxi Bolin, heeft Ltd meer dan 30 intellectuele-eigendomsrechten en gepatenteerde uitvindingen verkregen. De fabriek heeft opeenvolgend ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, ISO22000-de certificatie van het voedselveiligheidbeheersysteem, KOSJER certificatie, HALAL-certificatie, en de verkregen certificatie van FDA, van QS, en Sc-overgegaan.

De Biotechnologieco. van Shaanxibolin, Ltd is één van de eerste leden van Shaanxi-de Industrievereniging van de Installatieextractie. Het bedrijf werd geschat als productleverancier van uitstekende kwaliteit in 2017, opeenvolgend geschat als Shaanxi-het Kredieteenheid van het Provincieamerikaanse club van automobilisten, Shaanxi-Eenheid van de de Innovatiedemonstratie van de Provincieonderneming, en Shaanxi-Hoogste tien creditworthy ondernemingen van de Provinciekwaliteit, Shaanxi-Medewerkers van de Biotechnologieindustrie, van het de Kwaliteitskrediet van China het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENonderneming, Shaanxi-de Industrie Eminente Onderneming van de Installatieextractie, van de de Installatieextractie van China van de de Industrie Technologische Innovatie de Ondernemings Eretitel, enz.

De Bolinmensen geloven altijd dat de integriteit, de kwaliteit en de innovatie de stichting van de duurzame ontwikkeling van het bedrijf en de basis zijn om klanten te dienen. De achtervolging van Bolinmensen moet het succes van klanten bevorderen. Wij wijden ons aan de nauwkeurige extractie van natuurlijke installatie actieve ingrediënten, en streven een leverancier van wereldklasse van grondstoffen voor de gezondheidsindustrie te worden ernaar!

De Biotechnologieco. van Shaanxibolin, Ltd: Groen, Gezond, Technologie, Innovatie!

China Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Hoofdproducten

Natuurlijke Kruidenuittreksels
Chlorofylpoeder
Hyaluronic Zuur Poeder
Trans Resveratrol-Poeder
Natuurlijk Pigmentpoeder
Organisch Fruit en Plantaardig poeder
Natuurlijke Schoonheidsmiddelen Grondstoffen
Peptides Poeder
Zuivere Organische Etherische oliën
Voedingssupplementenpoeder
Natuurvoedingadditieven
Het Uittrekselpoeder van Ginkgobiloba
vitamine k2 mk7

Kacip Fatimah Extract

Farmaceutische Ingrediënten

Natuurlijke Voeradditieven

Contacteer ons

Telefoon: +86-29-81777025; +86-13335396209

Fax: +86-29-84355551-808

E-mailadres: sales1@bovlin.com

 

 

 

 

Geschiedenis

De Biotechnologieco. van Shaanxibolin, Ltd is een high-tech innovatieve onderneming die het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop en de uitvoerhandel van installatieuittreksels integreert. Het bedrijf is geëngageerd aan het verstrekken van de grondstoffen van het installatieuittreksel voor de globale nutraceutical industrie, de functionele voedselindustrie, de farmaceutische en kosmetische industrie, en de industrie van het pesticidevoer.

Het bedrijf voert strikt de normen van de productkwaliteitscontrole uit, en alle producten worden geproduceerd overeenkomstig de overeenkomstige ondernemingsnormen en nationale normen. Het volledige kwaliteitsbeheersysteem, het hogere R&D-team en het gevorderde productiemateriaal, en controleert strikt de kwaliteit uit de bron van installatie het planten, en het professionele kwaliteitscontroleteam zorgt ervoor dat de grondstoffen natuurlijk en pollution-free zijn. De fabriek heeft opeenvolgend ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, ISO22000-de certificatie van het voedselveiligheidbeheersysteem, KOSJER certificatie, HALAL-certificatie, en de verkregen certificatie van FDA, van QS, en Sc-overgegaan.

In 2018, gingen de producten van het bedrijf (zie het certificaat voor details) de Amerikaanse organische certificatie ecocert-CHINA en de Europese Unie organische certificatie door van Certificatie Peking Accel Centrumco. over, Ltd.

De Biotechnologieco. van Shaanxibolin, Ltd is één van de eerste leden van Shaanxi-de Industrievereniging van de Installatieextractie. Het werd geschat als productleverancier van uitstekende kwaliteit in 2017. Het bedrijf is geschat als Shaanxi-het Kredieteenheid van het Provincieamerikaanse club van automobilisten, Shaanxi-Innovatie ModelUnit van de Provincieonderneming, en Shaanxi-Hoogste tien creditworthy ondernemingen van de Provinciekwaliteit, Shaanxi-eenheid van de de industriebijdrage van de Provinciebiotechnologie, van het de kwaliteitskrediet van China onderneming van het het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENniveau en andere eretitels.

Wij geloven dat de integriteit, de kwaliteit, en de innovatie de stichting van de duurzame ontwikkeling van het bedrijf en de stichting van het dienen van klanten zijn. Het bevorderen van het succes van klanten is het grootste succes van onze Bolin-mensen. Wij concentreren ons op de nauwkeurige extractie van natuurlijke installatie actieve ingrediënten, en streven een leverancier van wereldklasse van grondstoffen voor de gezondheidsindustrie te worden ernaar!

Dienst

China Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Shaanxi Bolin Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens